Fotobooth

De beste wensen en een beter 2021!

He he, dat gevoel bekruipt mij nu het jaar 2020 eindelijk is afgelopen. De Corona crisis heeft er wereldwijd flink ingehakt. “Onze” sector, de evenementen sector is ongenadig hard geraakt. Persoonlijk heeft dit er voor gezorgd dat eigenlijk al mijn boekingen van 2020 zijn komen te vervallen. Wat natuurlijk balen is, maar gezondheid staat op nummer 1!

We gaan daarom ook met een frisse blik 2021 te gemoed, en hebben veel plannen en ideeën. In 2021 verwachten wij de schade van vorig jaar deels in te halen. Veel bruiloften zijn immers een jaar doorgeschoven. Uiteraard komen daar nog nieuwe bruiloften bij. Hopelijk mogen wij in 2021 weer op een hoop feestjes staan! Want dat doen wij natuurlijk het liefst. Lekker tussen de mensen staan.

Wij wensen bij deze iedereen een gelukkig en vooral gezond 2021 met veel feestjes! Wij zijn er weer bij!

Feestelijke groet,

Roel Breed

Laat een antwoord achter