Photobooth

Trouwbranche zwaar onder druk

De trouwbranche staat opnieuw zwaar onder druk. Sinds de bekendmaking van de nieuwe coronaregels regent het weer afmeldingen, blijkt uit een rondgang. Photobooth verhuurder Roel Breed hoort van collega’s dat er massaal wordt gecanceld. ,,Wie nog wat had staan, kan dat nu op zijn buik schrijven“, zegt hij. Breed raadt naar eigen zeggen bruidsparen ook aan om het niet door te laten gaan, tenzij het een must is vanwege bijvoorbeeld een ziek familielid. ,,Het scheelt zo enorm veel stress“, constateert hij.

Stichting Trouwbranche Nederland heeft contact opgenomen met de overheid, met de vraag of een bruiloft doorgang kan vinden met dertig personen of slechts met vier personen. Bij dat laatste aantal zal het voor veel bruidsparen definitief het laatste zetje zijn om af te zeggen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.