Fotobooth

Coronabingo

Om het thuiszitten zo veel mogelijk te verzachten gaan wij een online bingo organiseren! Deze bingo zal plaatsvinden op zaterdag 16 mei om 20.00, en zal worden uitgezonden via Zoom. Aan de hand van het aantal inschrijvingen zullen de prijzen worden ingekocht. Inschrijven kan tot donderdag 14 mei, en betaling zal worden gedaan door middel van een tikkie.

Wat zijn de kosten dan? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? Er worden 2 rondes gespeeld + een extra hoofdprijs ronde. Voor 5 euro krijg je 2 kaartjes toegestuurd voor de 2 reguliere rondes. Van deze 5 euro wordt 1 euro ingehouden om de bingo kostendekkend te maken. De overige 4 euro worden geheel besteed aan de prijzen. Een kaartje voor de hoofdprijs ronde is € 2,50, en dit bedrag wordt geheel gebruikt voor de hoofdprijs.

Rekenvoorbeeld: Bij 50 deelnemers zijn er €200,- aan prijzen te besteden. Er zijn met de 2 reguliere rondes dus totaal 6 prijzen te verdelen. 200/6= €33,33 euro. Er worden dan dus 6 prijzen gehaald voor c.a. 33 euro.

Bij 50 deelnemers van de hoofdprijsronde is de berekening als volgt: 50 x €2,50 = €125,-. Als je de hoofdprijsronde wint, dan win je met 50 deelnemers dus €125,- cash!

Ronde 1: Je speelt met je kaartje (welke van de twee hoor je aan het begin van de ronde) voor 1 horizontale volle rij, daarna spelen we voor 2 volle horizontale rijen, en als laatste voor de volle kaart.

Ronde 2: Deze ronde is gelijk aan de eerste ronde, alleen speel je dan met je andere kaartje.

Ronde 3: De hoofdprijsronde! Hier spelen we alleen om de volle kaart! Bij een volle kaart… BINGO. Je ontvangt dan het vooraf aangekondigde bedrag cash! (Hoogte van dit bedrag ligt aan de verkochte kaartjes.)

Hoe gaat het dan allemaal in zijn werk?

  • Inschrijven voor de bingo kan via bingo@magicphotobooth.nl
  • Zet in je mailtje: Je voor en- achternaam, of je alleen ronde 1+2 meespeelt of dat je ook meespeelt voor de hoofdprijs.
  • Je krijgt een tikkie toegestuurd, na betaling krijg je via de mail je kaartjes toegestuurd. Elk kaartje heeft een eigen unieke nummer. In de mail zit ook een link naar het ZOOM event.
  • Het event start op zaterdag 16 mei om 20:00 maar inloggen is mogelijk vanaf 19.45
  • Maximaal 50 deelnemers! Vol = Vol
  • De prijzen worden alleen binnen Almere bezorgd! Prijzen worden niet opgestuurd. Woon je buiten Almere, en win je een prijs? Dan kan je hem zelf ophalen.

En verder nog:

Ben je niet om 20.00 ingelogd helaas, we beginnen. We maken gebruik van een echte bingomolen, waar uiteraard de camera op gericht is. De getrokken nummers worden genoemd + getypt in de chat in de Zoom meeting. Heb je bingo? Roep BINGO! en typ in de chat BINGO! De eerste die in de chat BINGO heeft getypt is de winnaar. Bij een foute bingokaart liedje zingen 🙂