Fotobooth

Trouwen in 2020: dit zijn de trends

Decoratie

In 2019 zagen we het al een beetje voorbij komen, maar voor in 2020 is het een populair decoratie-accessoire geworden: de pampasgrassen. De bruiloften zijn namelijk tegenwoordig niet meer spierwit, maar in de loop van de jaren zijn er wat warme kleuren toegevoegd. Denk hierbij aan groen, lichtbruin, ivoor en koperkleuren. Vooral tafels met veel bloemen en planten zijn heel populair geworden het afgelopen jaar. Het fijne aan pampasgrassen zijn dat ze lang te bewaren zijn. Duurzaam en mooi tegelijk! Combineer pampasgras met bijvoorbeeld lavendel voor een perfecte decoratie voor een prachtige purple wedding!

Trouwkleding

De zoektocht naar een goede bruidsjurk is en blijft een puzzel. Straks krijg je spijt, of vind je hem toch niet zo mooi als verwacht: wat dan? Vind je het moeilijk om de perfecte bruidsjurk uit te kiezen?

Een typische trouwtrend voor 2020 is de jurk met een laag uitgesneden rug. Het straalt iets natuurlijks en verfijnd uit. Daarnaast zijn ook pareljurken een grote trend voor aankomend jaar: elke vrouw wilt er natuurlijk op de grote dag glamorous uit zien, toch? Een andere grote trend voor 2020 is de bohemian dress. De prachtige details van de rebelse jurk zijn niet meer weg te denken bij die stoere finishing touch.

Fotografie

Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo raar om met een gekke pose op je eigen trouwfoto te staan. Een beetje gekkigheid en humor is juist iets wat een bruiloft zo karakteristiek maakt: het is tenslotte een feest wat mensen bij elkaar brengt. Geposeerde foto’s die na de ceremonie worden gemaakt zijn onderhand verleden tijd, en dat vinden wij helemaal niet zo erg. Kleinere en intiemere bruiloften worden hipper, en dat is ook te zien in de fotografie. Fotografietrends van 2020 zijn bijvoorbeeld intieme, candid foto’s die echt in beeld brengen hoe gezellig en leuk het is. Een andere trouwtrend van 2020 is het inhuren van een professionele fotobooth die via foto’s het verhaal vertelt van de bruid en bruidegom.

Make-up & haar

Dat bruilofter veel intiemer en minder formeel worden, merk je ook aan het haar en de make-up. Naturel is helemaal in and we’re here for it. Met een lichtdekkende foundation, een beetje nude oogschaduw en het haar op een natuurlijke manier opgestoken, is de trouwlook al klaar. Weg dus met die lagen make-up, je hebt het helemaal niet nodig (zelfs niet op de mooiste dag van je leven). Je bent al mooi van jezelf!

Eten & drinken

Een lange tafel? Welnee, een informeel diner is veel gezelliger. Je bent tenslotte toch met al je vrienden en familie, waarom niet gewoon een gezellig diner, waar iedereen met elkaar kan kletsen? Denk bijvoorbeeld eens aan foodsharing. Dit was afgelopen jaar al een grote trend, maar is overgenomen naar de trouwtrends voor 2020. Daarnaast is tegenwoordig duurzaamheid erg belangrijk tijdens een bruiloft: veel koppels willen zo min mogelijk voedsel verspillen.

Laat een antwoord achter